BLOG

effectief trainen

Effectief trainen

In het artikel “de wetenschap achter het creëren van de beste billen” lees je dat verschillende manieren van trainen van belang zijn. Een goede afwisseling van excentrische en concentrische bewegingen, spanning, stress en spierschade zijn belangrijk. In dit artikel lees je hoe je elke keer weer het meeste uit je training haalt om spiergroei te optimaliseren.  … Effectief trainen Lees verder »

Read More
BootyBand leg day training billen

De wetenschap achter het creëren van de beste billen

Als je doel is om sterke, mooiere of vollere billen te krijgen. zorg er dan voor dat je eerst de juiste informatie en kennis hebt. Laat mij dan jou nu in dit artikel precies vertellen wat je hiervoor zou moeten weten.  Manieren van trainen  Slim trainen en weten wat je doet is belangrijk. Bij het … De wetenschap achter het creëren van de beste billen Lees verder »

Read More
AnrooijSports BootyBand panter kim2

Hoe ik de perfecte bil creëerde zonder al te veel moeite.

Ja je leest het goed. Ik heb de perfecte Instagram bil gecreëerd die elk meisje zou willen hebben zonder al te veel moeite ervoor te hebben gedaan. Natuurlijk moet je er wel wat voor over hebben maar je hoeft er geen dagen voor in de sportschool te staan.  Hoi mijn naam is Kim 20 jaar … Hoe ik de perfecte bil creëerde zonder al te veel moeite. Lees verder »

Read More
Bootybands - weerstandsbanden

Fit met Anrooijsports BootyBands

Veel vrouwen vinden het in deze periode moeilijk om bezig te blijven. De sportscholen zijn dicht, je kunt niet meer afspreken om samen te sporten en een echte goede reden om ‘in shape’ te zijn is er ook niet. Wij van AnrooijSports willen je graag motiveren om toch actief bezig te blijven, al is dat … Fit met Anrooijsports BootyBands Lees verder »

Read More
Eitwitrijke Kvarg taart gezond recept

Eiwitrijke frambozen kwarktaart

Gezond en rijk aan eiwitten Ingrediënten voor 8 stukken kwarktaart Voor de bodem 150 gram ontpitte (Medjoul) dadels 100 gram havermout (of ultra fine oats) 15 gram kokosolie Voor de taart 450gram gram Kvarg framboos  (of Optimel Griekse Stijl framboos) 150 gram magere Franse kwark 100 gram diepvries frambozen 7 blaadjes gelatine  Bereiding: Bodem 1. Laat … Eiwitrijke frambozen kwarktaart Lees verder »

Read More
Bootyband zwart met dumbell

Welke oefeningen moet ik doen?

1. Kies oefening voor de juiste spiegroep Een open deur misschien, maar je staat ervan versteld hoe vaak oefeningen nog verkeerd worden ingedeeld. Met meer dan 1000 oefeningen is dat voor beginners natuurlijk helemaal geen schande. Je moet ergens beginnen met het doen van oefeningen. Als je jouw borst wilt laten groeien, kies dan liever … Welke oefeningen moet ik doen? Lees verder »

Read More

Sweet chili chicken sandwich

Een broodje met kipfilet is ideaal als eiwitbron en ook nog eens heel erg lekker! Voor dit recept gebruiken we kipdijfilet. Dat is weliswaar iets vetter dan magere kipfilet, maar dat maakt het wel smaakvoller en malser. Deze Sweet Chili Chicken Sandwich wordt afgemaakt met een beetje sla, alfalfa en Mayo Zero voor een ware … Sweet chili chicken sandwich Lees verder »

Read More
Shopping Cart