AnrooijSports BootyBand panter kim2

Hoe ik de perfecte bil creëerde zonder al te veel moeite.

Ja je leest het goed. Ik heb de perfecte Instagram bil gecreëerd die elk meisje zou willen hebben zonder al te veel moeite ervoor te hebben gedaan. Natuurlijk moet je er wel wat voor over hebben maar je hoeft er geen dagen voor in de sportschool te staan.  Hoi mijn naam is Kim 20 jaar en ik woon in Veldhoven

Meer over mij

Op mijn 17e ben ik begonnen met de opleiding tot sport coördinator in Tilburg. Ik heb tijdens deze opleiding gekozen om fitness coördinator te worden, om meer te leren over fitness. Tijdens deze opleiding is mijn zelfvertrouwen als trainer is gegroeid, zo is mijn zelfbeeld verbeterd. Ik vind het heerlijk om mensen te leren hoe ze moeten trainen en hoe ze het beste uit hun training kunnen halen. Daarom ben ik begonnen met de studie personal trainer en heb ik al vele positieve progressie behaald bij mijn cliënten.

“Werken aan de perfecte bil”

Hoe creëer je nu die perfecte bil zonder al te veel moeite? Nou heel simpel. Begin in je sportschema tijd te maken voor minimaal 3 dagen een uur leg day. Eet daarnaast je eiwitten op tijd. Deze zijn namelijk erg belangrijk voor het aanmaken van spiermassa. Dit is al 50% van je moeite. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat je gaat afstappen van de baby gewichtjes en met de serieuze zware gewichten aan de slag gaat. waardoor je daadwerkelijk de spierpijn en dus de massa gaat voelen.

Overal op internet staan filmpjes en voorbeelden van goede bil oefeningen die je kunt doen. Probeer te rouleren tussen de oefeningen iedere 4 weken. Zo houd je de billen wakker en vallen ze niet in slaap van gewenning. Ook afwisselingen van herhalingen en sets doen wonderen (de AnrooijSports bootybanden zijn hiervoor ideaal) Daarnaast is je voeding ook heel belangrijk. Houd een goed oogje in het zeil van wat je binnenkrijgt door dit een keer vast te leggen zodat je weet wat je te veel eet of juist te weinig eet. Ook hier zijn talloze apps van te vinden.

Heb je nog meer vragen of wil je meer weten kun je mij natuurlijk altijd een berichtje sturen op social media en help ik je graag met advies of trainingen. Heb je behoefte aan personal training om op gang te komen kan dit natuurlijk ook met een 3 maanden bootyburner pakket om zo je eigen kennis, ervaring en motivatie op te doen.

Liefst kim xxx                                                            

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping Cart