Fit met Anrooijsports BootyBands

Veel vrouwen vinden het in deze periode moeilijk om bezig te blijven. De sportscholen zijn dicht, je kunt niet meer afspreken om samen te sporten en een echte goede reden om ‘in shape’ te zijn is er ook niet. Wij van AnrooijSports willen je graag motiveren om toch actief bezig te blijven, al is dat maar een keer per week. Door je te helpen met een leuke workout en gezonde, maar vooral ook lekkere, maaltijden, zorgen wij dat je tijdens deze quarantaine fit blijft.

Goed in je vel

Om goed in te je vel te zitten is het belangrijk dat je gezonde voeding eet. Door bewust bezig te zijn met je calorieën val je af zonder dat je daar zelfs maar iets voor gesport hebt! Vaak wordt er bij gezond eten gedacht aan een kaal bordje sla met als je geluk hebt een stukje kipfilet. Maar niets is minder waar, gezond eten kan ook lekker zijn. Veel voedzame maaltijden zijn laag in calorieën en kosten weinig tijd om klaar te maken. Wil je een lekker recept voor een gezonde taart, lees dan vooral een van onze vorige blogs. Daarin krijg je een super lekker gezond gericht in stappen uitgelegd.

Fitness oefeningen

Een goede workout bestaat uit een goede warming up. Het is belangrijk dat je spieren goed warm zijn voordat je ze gaat trainen. Dit is echter alleen lastig om thuis voor elkaar te krijgen. Je gaat niet als een malloot in je keuken rondjes lopen om zo je benen op te warmen. Een goede workout thuis bestaat daarom uit een korte fase waarin je de oefeningen ligt uit voert, een verzwaarde fase en een fase waar je weer afkoelt. Oefeningen voor je benen kun je op veel manieren doen en is daarom erg variërend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Shopping Cart